Blir det campingvogn til Sørlandet, båttur i Geirangerfjorden, biltur til Nordkapp eller avslapping hjemme i hagen?

Uansett hvilke planer du har lagt for sommeren, er det Norgesferie som gjelder for de aller fleste. En unik mulighet til å utforske alt som vårt flotte land har å by på av langstrakte fjorder, høyreiste fjell og lyse sommernetter.

Disse rådene bør du huske på når du pakker kofferten i sommer:

 

1. Husk reiseforsikring

Sjekk at du har gyldig reiseforsikring. Reiseforsikringen gjelder i det du går ut døra hjemme og dekker de aller vanligste uhellene du kan oppleve på reise. 

Les mer om vår reiseforsikring her. 

 

2. Last ned reiseappen Eika Reise 

Skal du på tur er det viktig at du tar med deg reiseforsikringskortet ditt. Last ned reiseappen Eika Reise, så har du alltid forsikringskortet ditt tilgjengelig. Du har også tilgang til døgnåpen alarmsentral og mulighet til å melde skade direkte i appen. 

Last ned fra App Store 
Last ned fra Google Play

 

3. Dersom uhellet er ute - meld skade 

Du kan enkelt melde skade her, i Eika Reise appen eller kontakt oss på telefon: 915 03 815.

Skulle du befinne deg i utlandet, anbefaler vi at du tar kontakt med Eikas forlengede arm SOS International. Via deres døgnåpne alarmsentral får du hjelp uansett hvor du befinner deg. 

 

4. Hold deg oppdatert på siste nytt fra Helsemyndighetene 

Myndighetene gir reiseråd basert på de til enhver tid gjeldene fakta. Selv om du er på ferie må du ikke glemme smittervernsreglene. Hold avstand, vask hender og ta vare på hverandre. 

 

Vi ønsker deg en riktig god sommer! 

#tavarepå tryggheten i ferien