Vi er på jakt etter kandidater til følgende stillinger:

Kunderådgiver privatkunder i Skien:

Vil du være med å skape morgendagens muligheter?

Vi søker deg som er fremoverlent, initiativrik og positiv samtidig som du engasjeres av å yte den beste personlige rådgivningen til kunder. Vårt Skienskontor vokser, og har et marked med stort potensiale. Det betyr at du får mulighet til å være med på en spennende og ambisiøs reise sammen med et solid lag.

For å bli med på dette bør du være en god lagspiller, ha ambisjoner på lagets vegne, og i forhold til egen utvikling. Ta kontakt med oss hvis du ønsker å jobbe hos en fleksibel bank som er fremoverlent, kompetent og løsningsorientert med korte beslutningsveier.

Nysgjerrig på mer informasjon kontakt: Siw Mediaas,  Banksjef Personmarked: Mob.: 915 47 457 – e-post: sm@skagerraksparebank.no

---------------  

Eiendomsmegler/Eiendomsmeglerfullmektig:

Har du ambisjoner og elsker å få ting til å skje? Vi er i vekst og søker deg som vil være med å bygge opp en sterkere markedsposisjon. Vi søker etter både eiendomsmeglere med erfaring og eiendomsmeglerfullmektige.

Du har konkurranseinstinkt, ambisjoner og er en lagspiller. Hos oss har du stort utviklingspotensial og mulighet for partnerskap

For mer informasjon kontakt: Marianne Høimyr, Daglig leder Aktiv Skien: Mob. 917 12 019 – Epost: mah@aktiv.no