- Det skal ikke stikkes under en stol at jeg var litt skeptisk til iZettle som betalingsterminal da jeg startet opp butikken i sommer. Hadde nok helst sett for meg en tradisjonell betalingsterminal slik jeg kjente den fra før, sier eier av «hos Gros» - Gro Sleire 

- Heldigvis fikk jeg god rådgiving av Roger i banken. På bakgrunn av hans vurdering av mitt behov, falt valget på iZettle. Og det er jeg bare megafornøyd med. Kostnadsmessig passer det veldig bra opp i mot omfanget av den driften vi legger opp til. Samtidig passer det fint inn mot alle plattformer og ikke minst kan jeg ta ut de rapporter jeg trenger. Dette betyr at jeg har full oversikt over hvilke varer jeg selger til enhver tid, sier Gro.

Hun forteller videre at ved å konvertere tallene til en Excel – fil, kan hun ta det rett inn i regnskapet. Kort sagt både enkelt, lettvint, oversiktlig og rimelig.

- Jeg er bare så fornøyd og jeg tenker at andre i min situasjon kan ha nytte av å høre mine erfaringer. Nå planlegger jeg å utvide sortimentet i butikken ved å tilby utkjøring/levering av mat.  Da kommer jeg til å benytte Vipps Go som allerede ligger integrert i iZettle.

- Selv om det faktisk er svært enkel «programmering», blir resultatet proft. Det betyr igjen at jeg kan bruke tiden på det viktigste, nemlig å bake gode varer slik at kundene strømmer til, oppsummerer en strålende fornøyd Gro Sleire. 

Gro2